Oh it's quite the affliction of the dreamful nights I have

Skrivet den 2011-08-18 @ 20:17:51

Regn, regn, regn, det var helt underbart med en promenad idag, genomsur, skakar man pälsen fri som en liten vovve.
Sitter och ser mörkret sakta slå sig till ro, jag har även hittat en ny hobby för dagen, starta facebook krig med drogliberala människor, större fanatiker har jag sällan stött på, men blev som less med deras tomma argument efter stund, så jag letar nu bittert efter någon annan att provocera.
Lillan är nu omdöpt till Tampa Bay, fy vad det händer lite ibland, tyskar hit, norskar dit, svenskar lite här och där, maskinerna som står här har blivit tystare idag så det går att leva med, igår lät det som en byggarbetsplats konstant.
Väntar mig en vakt snart, så man kan socialisera lite även om det vart mycket spring här nu på kvällskvisten synd bara att de pratar obegripligt allihopa, gillar speciellt en tysknorskman som verkligen försökte prata svenska men istället bröt på 3-4 språk samtidigt, han kom in och började på danska blandat med tyska för att sen övergå till norska blandat med engelska, jag förstod aldrig riktigt varför han bytte då han fick tillbaka ungefär lika många språk av mig. <---- så lite har man att skriva om så då blir detta dagens höjdpunkt någonstans?!?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback