With a distance, I put a spell on you trust

Skrivet den 2011-08-18 @ 10:07:18

Idag ska det komma regn, det har legat i luften ett par dagar nu, kollat in smhi, yr och allt vad våra vädertjänster heter, allt från 20mm till 50mm ska ösa ner över oss idag. Fukten i luften gör att alla kläder man har på tork vägrar torka upp, så hela lägenheten doftar av tvättmedel och kläder hänger lite överallt, det är lite skönt att slippa arbetskläderna ett par dagar.
Halvvägs inne i hell week som denna vecka nu kallas för, obetalda platser har vi plöjt igenom, sammanställningar av sommarens klagomål står på schemat ikväll då hela havsbadet ekar tomt, då förvirrade gamla damer kommer och vill ha en stuga så nära gatlyse som möjligt då hon rädd för mörkret är.
Då norrmän sakta tunnas ut och det bara dyker förbi ett fåtal varje dag, krav har de, in i stugor vill de kolla vilken de vill ta, det slutar ofta med samma sak, en villa vid havet.
Det är snart dags igen, ta tillvara på de få ögonblicken, sen glömma, gå vidare och bara då och då titta lite skevt i backspegeln för att inse fakta, fadäser och annan skit ingen bryr sig om.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback