The shape of ME to come....so long and goodnight

Skrivet den 2011-01-04 @ 23:40:38

När ljuset slocknar, sent om natten, när vi tagit oss ur ännu en dag vill du ta med mig till en plats långt härifrån, ta med alla brutna löften, alla brutna ben i min kropp?
Jag känner att jag sakta glömmer bort vem jag var och aldrig riktigt trycker fram den jag är. Det har gått år sedan jag sist kunde se mig i spegeln och känna igen den där hoppfulla filuren som alltid spelade mitt sinne ett spratt, nu ser jag mest en dyster man, orakad, oklippt och på alla vis en sämre version av vad som kunde varit.
Jag jobbar med mig själv, ta mig upp ur askan och fortsätta som aldrig förr, det är svårt och den sista gnistan hopp som finns kvar är på väg att dö ut, livets korsningar har fått mig att frontalkrocka många gånger, det är dags att undvika det nu.
Resa mig sakta upp, släppa taget och låta dig fånga mig, svepa mig bort i en dröm som sen blir verklig, nyktert och tappert i ett försök att åstadkomma någonting jag för länge sedan glömt, resa bort, långt bort från vinter, kyla, rutiner som skapats av en misstro till min egen kreativitet.
Jag tackar hjärtligt för mig och går vidare...

The quest continues:

www.afterlifeproductions.com
http://kreatoren.blogg.se
http://eo-lyrics.blogspot.com/
http://onetoten.blogg.se
(Katamonia kommer när första kapitlet är färdigt)