Quick update of nothing

Skrivet den 2011-10-17 @ 23:29:39

Tiden går fort när man har roligt? Eller kanske när man absolut gör så lite vettigt som möjligt. Jag tror verkligen någon däruppe försöker säga mig något om en ny kamera, första gången jag hamnade på blocket när tanken var att hamna här.
Vart mycket nostalgi idag, med saker som man gjorde 2004-2005, kändes ehm konstigt men man fick uppleva många gamla minnen på väldigt kort tid.
Jag gör som jag gjorde förra måndagen, väntar på dagens Castle.


Theres nothing that can predict where we going now

Skrivet den 2011-10-14 @ 23:55:05

Min Johnny Walker ekar tom, jag måst fixa påfyllnad och det snarast, har vart sugen på den länge nu så de sista två glasen de erbjöd tog jag emot varmt ikväll. Imorgon blir det partaj och i vanliga fall under samma kväll börjar jag leta undanflykter och ta mig hem, det har börjat tidigare nu, jag letar redan, det är ju alltid så skönt att vakna hemma, jag har även kommit till en realisation gällande ja, någon vet säkert vad, något har funnit sig fram till mina tankegångar och vill inte riktigt lämna, ungefär som hösten 2010, nog om det, jag är i brådskans dagar så hinner inte skriva mer.


A day not as the others

Skrivet den 2011-10-12 @ 21:59:52

Idag är jag stolt, jag har absolut inte gjort någonting vettigt alls, jag har tagit det så lugnt att mina hjärtslag droppat från 70(?) till 5 per minut. Det är nog första dagen jag stannat inne hela dagen också sedan hm, jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde det sist.
Det enda jag koncentrerat mig på är då jag hjälpte en vän att döda ett par drakar i en annan värld, men det är inte mycket att hurra över.
Nu ska jag återgå till att göra så lite som jag bara kan.


So far from you

Skrivet den 2011-10-11 @ 22:23:54

Jag har klarat mig bra länge nu, vandrat i mina egna tankar, yrat på med mitt. Jag har även hunnit med en massa mindre viktiga saker, byta datordelar, skriva sidor på sidor om historier som utspelar sig långt långt bort, men sen helt plötsligt kom det, bitchade loss i mitt inre som om det aldrig vart någon annan där, spökat i tomheten av vad som blev kvar, I don't like it.


Just waiting for a new Castle

Skrivet den 2011-10-10 @ 21:41:47

Idag har man storshoppat upp pokervinsten man lyckades ta till sig igår, det ser fint ut på den nya skärmen, gfxkortet får vänta då jag tydligen inte hade tillräckligt med watt för att köra det med två skärmar, så det blir ett till inköp imorgon innan datorn känner sig helt fräsch, det var längesedan man spelade något spel men det känns som att man kanske måste prova då man har nytt allting även om jag mer känner för att köra dualscreen movie editing då anledning var den när jag köpte alltihopa.
Har även inhandlat en massa Zero så man kan hålla sig inne om det blir dåligt väder med lite thaimat på köpet.
Nu återstår bara väntan på topic, veckans höjdpunkt.


Another day ran by way to fast

Skrivet den 2011-10-08 @ 00:05:00

Ledigheten börjar gå snabbare nu, jag börjar njuta mer, dagen har i och för sig vart full av mindre äventyr.
Den slutade med 3 av mina 5 stjärnor ställde in lyckan för Rangers i premiären, Kopitar, Richards och Johnson pangade in varsin puck, nerverna satt utanpå matchen igenom, men man ser redan nu att lagbygget är starkt nog att tävla mot de bästa i ligan vilket är skönt, får hoppas säsongen sträcker sig till början av Juni.
Ska försöka mig på lite poker för första gången på ett par år bara för att vrida på dygnet en aning, jag gillar ju mörker och spenderar gärna mer timmar med det än med ljuset som är om dagarna.
Imorgon och söndag ska jag ta mig ut och fota en del hade jag tänkt, det blir nog sista fotosessionen innan snön börjar falla, hoppas den kommer snart, inte för att jag gillar vintern så mycket men lite miljöombyte i fotografierna skadar ju aldrig. Oj där dubblade jag i andra handen i min pokerturnering, det är alltid fint att få AA.
Nu fortsätta att koncentrera mig på det.


Waiting for the eggs

Skrivet den 2011-10-07 @ 00:54:23

Sitter fortfarande här med mongointernet som segar ner kontakten med omvärlden, det går tamefan snabbare att ta sig till stan, säga det som ska sägas, åka tillbaka hem innan internet ens hunnit förstå att jag försöker skriva något, illa, nu får jag bara hoppas att det går snabbt för dem att koppla om, bedriva detta vansinne i helgen klarar jag nog inte av, missar för många matcher på grund av det.
Tur som fan att Kings går på 10an imorgon, annars hade det blivit en kväll i stan och för många förbjudna saker finns där för att jag skulle klarat av mitt magra schema, jag har i och för sig fridag imorgon, behöver bara motionera lite extra.
Nu väntar jag bara på att mina ägg ska bli klara, sen se när Castle och Beckett får besök av aliens, eller vad de tror är aliens.


Sometimes you're just wrong

Skrivet den 2011-10-06 @ 00:52:27

Some topic antyder så hamnar man snett ibland, någonstans där man inte vill vara, jag gjorde det igår, då jag bytte bredbandsleverantör, bara för att prova på något annat, blev lovad 100mbit, testade lite, hamnade snopet på 20mbit, så tur i oturen när man har fel är väl att man har ångerrätt, nu ska det snabbt bytas tillbaka så det blir någon ordning.
Dagen har mest gått i värkens tecken, fysiskt arbete satte sina spår, I vanliga fall brukar det inte vara så långa uppehåll med att arbeta fabriksarbete, men nu har det gått drygt två år, vilket fick mig att se ut som en dalmatin av blåmärken, rivsår och annan smärta som kan tänkas, det känns skönt att veta att man lever i all misär ändå, nu återgå till vad jag gjorde innan.


Sightseeing on the inside

Skrivet den 2011-10-05 @ 09:06:52

Everyday takes figuring out how to live, sometimes it feels like a mistake, sometimes its a winners parade,
I guess thats the way its supposed to be...
Please heal me, I cant sleep, thought I was unbreakable but this is killing me
I feel the fear takes hold, afraid this hell I create is my own
Come my fatigueness, I cant take it anymore
This used to be my own world but now I've lost control


Vacation on hiatus

Skrivet den 2011-10-03 @ 17:00:59

Det tog 3 dagar, det måste ju ändå ses som något slags rekord, sist jag var ledig 3 dagar var jag "sjuk" (eller arbetsförbud snarare).
Så 3 dagar blev det tillslut innan samtalet kom om jobb imorgon, vilket jag gladeligen tackade ja till, 9 timmar av fysiskt arbete, känns perfekt då man motionerat 2-3 timmar per dag nu, det blir mer som träning än arbete och av de 20 dagarna jag behöver fram till jul blir då en avklarad rätt omgående.
Claire Danes är nu också en av de som övergått från film till tv och hennes nya serie "Homeland" verkar lovande, först för att det handlar om CIA för det andra för att det är Showtime som producerar serien vilket alltid är en bra sak.
Så återgång till morgondygn direkt, blir middag ett par serier sen somna in i dvala.


The sickness that you are

Skrivet den 2011-10-02 @ 21:34:39

Dagen har gått, ledigheten börjar sjunka in, mina nya mål börjar klarna upp.
Lite mer bestämdhet i allt, inte bara skiten jag drog upp igår även andra saker, hur enkelt och bestämt jag kan avgöra saker är lite trassligt ibland men det funkar; determination, determination, determination.
Samtidigt håller jag på att göra en höstrensning i lägenheten efter sommarens kaos, vilket också känns bra men det tar sin tid, en vecka till lär det ta att gå igenom allt. Ut med det gamla och in med det nya brukar det sägas, så även på insidan, nu ska det rensas som bara f*n.
Vissa ska kommas ihåg andra ska glömmas är väl mottot för dagen, dysterheten har gått över till lite mer bestämt avstånd; enough is enough.
Manus ska skrivas till veckan, jag har ju ingenting annat viktigt för mig då, så ska ta den tiden att trolla mig bort och finna mig själv igen, han där jag glömde bort en vacker vårdag.


Metaphor of symbolic retardness

Skrivet den 2011-10-01 @ 23:23:17

Jag funderar skarpt på att skapa mig en retardedblogg, ni vet en sån där man följer upp all skit man gör, en där man följer ett schema osv osv.
Enbart för att jag vet att kommande veckor lär tära på mig både fysiskt, psykiskt och som människa, jag trivs ju rätt bra som det är nu, men har bestämt att kapa bort de saker jag älskar mest, typ nikotin, alkohol, kalorier och vad jag nu än glömt.
Jag mjukstartade idag med att börja äta någorlunda nyttigt, bytte bort potatisen mot sallad, ett framsteg kan tänkas, nu sitter jag här hungrig istället.
Imorgon åker nikotinet...jag överväger starkt att byta det mot måndagsschemat då motionen ska börja för det känns som bortkastat då jag sitter med 1 snusdosa och nästan ett helt ciggpack.
Det återstår att se hur jag tänker imorgon, alkoholen är det minsta problemet då man inte dricker det lika ofta, men än förbannat så stod det en flaska whiskey i barskåpet som jag nu försöker hälla i mig så att även den är borta imorgon, har fått i mig alla red bull, det återstår endast en burk som innehåller socker och jag är fortfarande kluben om jag ska dricka den överhuvudtaget då den har "fucking edgar allan poe".
Jag ska yra vidare någon annanstans nu.


We walk the same roads at night

Skrivet den 2011-10-01 @ 00:54:32

Tredje gången gillt sägs det, jag kan nog mest bara hålla med.
Semester, ledighet, arbetslöshet kalla det vad ni vill men nu ska jag vara ledig 4 veckor är min plan och bara ströjobba under tiden, njuta av att göra vad jag vill, släppa tankarna från det mesta. Börja om det jag en gång påbörjade i mars, sluta med nikotin, fördärvande mat...jag funderar även på sluta med koffein och andra onyttigheter men det återstår att se om jag klarar det, så nu återstår bara 5 snusar, 2 red bull sen är allt slut, jag har iof lite ost kvar men lite behöver man ju.
Jag håller på att somna, vilket jag gjort nu i 4 timmar, men jag vill vrida på dygnet en del, så man är vaken till 4-5 på morgnarna, så man kan arbeta med eget på nattetid, då man som jag nämnt tusen gånger tidigare, vara lite kreativ.. ännu en red bull slut, nu är det bara en kvar.