Los Angeles Kings

Skrivet den 2011-09-30 @ 07:29:38

Många som följer hockey fanatiskt är ofta patriotiska mot deras hembygd, visst jag också, jag började hålla på mitt lag i krokarna då man började spela omkring 87.
Men i hjärtat mitt finns ett annat lag, ett lag som när min faster flyttade till Los Angeles skickade hem videos, tröjor och allt därtill, laget hette Los Angeles Kings och året var 1984, sedan dess har jag fullständigt hållit på det laget, aldrig bytt och kommer aldrig att byta, jag har vänner som byter lag efter där det spelar mest svenskar eller där de största stjärorna spelar, så mina vänner höll på Kings ett tag, där mellan 87 och 94 då kings hade spelare som: Wayne Gretzky, Luc Robitaille, Jari Kurri, Thomas Sandström, Paul Coffey, Bernie Nicholls och inte minst galning av dem alla Marthy McSorley, senare kom även Rob Blake, Sigmund Palffy etc etc.
Idag är dock första dagen jag tror de har en komplett trupp för att ta ett guld, idag är dagen då min personliga favorit signade ett nytt kontrakt, nummer #8 Drew Doughty, för mig är han lika stor Washingtons #8 och skulle aldrig göra en sådan trade, då behåller jag hellre min egen 8'a.
Om 7 dagar börjar säsong, här i Sverige, mot Göteborgs egen stolthet; Henke Lundqvist och jag hoppas han läker som ett såll, för då är det dags för: Drew Doughty, Jack Johnson, Dustin Brown, Anze Kopitar, Mike Richards, Simon Gagne och grabbarna att visa vart skåpet ska stå.
En bra morgon att vakna till...8 år på nummer #8, helt underbart.


With a little love from a friend

Skrivet den 2011-09-29 @ 15:37:16









Welcome to the city that will bring you down on your knees

Skrivet den 2011-09-28 @ 09:10:22

En sista dag på arbetet, 2 gånger har jag haft den inställningen, en tredje blir det på fredag, jag gillar framförhållningen. Det blir två dagars arbete hemifrån med fotoredigering och inköp av stora pappersrullar, vilket känns skönt, slippa sitta i photoshop elements och inte kunna göra någonting alls, bättre sitta med det riktiga photoshop och bara känna frihet.
Sen in till staden imorgon för då inköp av papper, jag ska försöka hitta på något kul samtidigt, vad det kan vara har jag dock ingen aning om, det är ju inte världens roligaste stad att göra saker i på dagtid, slötitta i någon affär känns väl närmst, kanske köpa mig ett par ramar till ett par tavlor.
Jag måste även börja ta lite porträtt folk på folk, har lite idéer om efterbearbetning som jag skulle vilja testa.
Återkommer väl då det blir mörkt och man känner sig pigg och kry, nu mest semiförkyld och allmänt seg.


Serious jokes

Skrivet den 2011-09-26 @ 21:19:27

Ibland fastnar man i en låt, en låt som hugger en rakt i bröstet och vrider om, tills det sista andetaget dött ut, det är sällan låtar fastnar snabbt men ibland kommer de, river upp gamla sår, skapar nya, får en att sjunka bort, får en att känna exakt så som texten sjungs fram, känna igen sig mer än någonsin förut. Idag var en sådan dag, oftast är dessa låtar på engelska men denna gång på svenska;

jag går i vinterskor på hösten
alltid förberedd för storm
jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling
men vunnit ett vad
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


när jag träffar gamla vänner
har jag ingenting att säga dem
dem ställer för många frågor
och jag, jag bidrar inte med nått
och jag ångra det lilla jag säger
eller dra ett allvarligt skämt
jag tycker mig höra mig vad dem tänker; "är hon sådär jämnt?"

och jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


jag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår
jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag saknar dig mindre och mindre
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre
jag har glömt dig en vacker dag


-Melissa Horn


Daily Adventure - 110926 - Familjen Annorlunda Part 2

Skrivet den 2011-09-26 @ 16:50:53

Oooh en ledig stuga, vad är på tv?


B gillar också tv:


Ugh Ugh, furball:


Det är kallt nu, men hur får vi igång elden?


Burn money burn!


Weee, värme:


Still doing fine...almost

Skrivet den 2011-09-25 @ 21:21:20

Snart börjar nedtickingen än en gång, fram till dess ska jag fortsätta njuta, efter en ledig helg har jag kommit fram till en sak, då jag skjutit på allt när man jobbar och ska hinna ifatt på ett par lediga dagar inser man snabbt att de ej räcker till, jag har enbart njutit idag, men vill inte riktigt att dagen ska sluta än, har för mycket kvar att njuta och ta igen, tänkte nöta serier idag men det blev 2 filmer och en massa mosande av hockeyspelare, men hey, på onsdag kan jag börja om, ska då också försöka göra något jag tydligen missade igår, to get smashed and do stupid shit.
Tydligen var jag smart nog att åka hem och lägga mig innan det riktigt slog till bara för att sen vakna klockan 06.30 måendes alldeles utmärkt, kanske en ny bana att gå efter? Eller så inte, where's the fun in that?
Satt även för en stund sedan med past adventures, men efter första bilden och 45 lager så såg man inte riktigt vad det var från början så var ganska pointless, det får bli en annan dag, nu ska jag prova ännu en film, förresten horrible bosses var horrible.


The sickness in between

Skrivet den 2011-09-24 @ 23:24:44

Efter en lågmäld vinkväll och idag en hockeykväll med öl och fest på temat, kände jag att en tidig hemgång var absolut när det fanns chans för hemkörning till dörren, mötte upp grannarna vid ytterdörren, lika trevliga som alltid, jag trivs med dem även om de är av äldre slaget, men vårt första möte när de flyttade in för cirka en månad sedan slutade med ett entimmarssamtal och kaffe/bulle; old people are awesome, de var också lite på lyktan idag.
En helt vanlig toxicated helg hade jag rantat om allt mellan...hjärtat och hjärnan en kväll som denna, jag ska låta bli ikväll, det finns ju intet nytt att berätta egentligen, de som vet de vet, de som inte vet får skylla sig själva för att deras uppmärksamma spann tar sig cirka 10 cm från deras egen verklighet...wee jag lyckades fixa in en fin pränt där ändå, lyckades även ikväll boka in två nya fotouppdrag.
Imorgon blir det lite redigering om jag inte ligger i soffan och vill avrätta mig själv för nattens synddrickande, för ska just nu hälla upp mig en smarrig drink, laters.


You stole my pure intentions

Skrivet den 2011-09-23 @ 21:44:45

Det känns lite konstigt, imorgon är jag ledig, en helg, två dagar, jag minns inte sista det var så lång sträcka till arbete igen. Jag börjar även få mer konkreta erbjudanden om en hemflytt ner till götaland, både från trollis och götet, jag börjar bli rätt sugen, men det tar ändå emot, jag lovade mig själv tre år där jag nu befinner mig efter 4 års hoppande mellan städer, flytt och jobb, visst det är trevligt, men jag behövde en pause, landa lite i vardagen utan att man sprider ut snö på vägarna i juni, stannar bilar mitt på motorvägen, hänger upp och ned i vajrar utanför skyskrapor, sitter med budgetar på multimiljoner, flyger 3-4 gånger dagligen för möten i diverse länder, bor hemma en helg i månaden för att resterande tid befinna sig på ett hotellrum, stå och kasta blod på folk så och sen få dem att se döda ut i ett hörn....och så vidare och så vidare.
Det börjar bli dags nu att återvända till det kaoset, det är ju ändå det som får mig att njuta av livet.
Åter till vardagen nu, jag fick förlängt, någonstans var det väntat att det blir ett par dagar jobb till, inte mig emot, jag har ju fått lite ledigt iallafall, sen blir det väl också några dagar med enbart fotoredigering.
Hur allt ska firas, ja ett par glas vin idag och en hejdundrande hockeyfest med vänner imorgon, för att sedan ligga i soffan och tyna bort hela söndagseftermiddagen.
På tal om annat, på tal om världens bästa band genom alla jävla tider som funnits; Pearl Jam. 20års jubileum och vad smäller de ut med då, ja en bok (beställd), en dubbelplatta (beställd) och en dokumentär med aldrig visat material, innehållande allt möjligt och redigerad av Cameron FUCKING Crowe (regisserade världens bästa musikfilm Almost Famous), hur jävla nice är inte det?
Jag gråter sällan till film längre, det händer men alla filmer är så sjukt kassa nuförtiden eller så saknar de det speciella emotionella men till denna dokumentär lär det inte gå göra annat, så fantastiska låtar, så fantastisk historia som jag själv vuxit upp med, jag kom ihåg i slalombacken 1991, då Alive dånade i freestylen i liften och därefter kom Black singeln med bonusspåret Yellow Ledbetter, sen var man helt såld, jag hävdar fortfarande att det är den vackraste melodi som någonsin skrivits.
Nu till vinet.


I used to know which way to turn

Skrivet den 2011-09-22 @ 23:02:15

1 dag kvar. Jag ser slutet, snart ledighet, en välbehövlig semester, det återstår dock att se om den blir 2 dagar eller fler. Ikväll var kvällen för en sista middag, ett par sista öl med vännen som nu flyttat söderut för att aldrig mera komma tillbaka...hm jag har vart där jag också en gång, det är en bittersweet känsla. Men det blir nog ett äventyr i höst ditåt.
Har verkligen lite att skriva just nu, längtar verkligen till imorgon klockan 19, sitter mest och räknar ned, inte för att jag har bättre för mig sen utan för att när man väl ser slutet på något så kommer det smygandes.
Hm jag drar mig till illa kvickt metaforer från ungdomsåren, det kanske blev en öl för mycket ändå.


So many dreams frail and unspoken

Skrivet den 2011-09-21 @ 20:21:21

2 dagar kvar. Jag ser slutet, jag ser stressen för att hinna allt färdigt till fredag klockan 19.00, då checkar jag ut, finna äventyr vart än i världen jag vänder mig, se allt med nya förhoppningsvis utsövda ögon. Bara titta tillbaka lite skevt då mina inre demoner kommer att spöka utan att de får sig utrymme och plats att ta över mig som de gjort väldigt många dagar detta år, jag ska skriva mig bort, fota saker jag aldrig fotat förut, åka roadtrips till ställen jag aldrig vart förut. Jag ser framemot denna semester, jag ska söka lyckan på annat håll, jag ska njuta av varje andetag. Men först, så ska jag sova, sen vrida min värld upp och ned, sluta med nikotin, socker....möjligtvis en hel drös till med saker som kan vara skadliga på något sätt, det återstår att se, sen ska jag ta min gitarr, slå ett par ackord, skriva någon lirkande text, nöta in för att sedan trycka på record för att i slutändan få ur mig all skit och bara trycka delete.


Daily Adventure - 20110920 - Familjen Annorlunda

Skrivet den 2011-09-20 @ 16:53:03

Weee, gunga lampa


Sista sömnen?


Med hänsyn, så var denna bild den minst brutala


Ja, jag vet inte riktigt.


Hela familjen annorlunda


Äventyret om familjen annorlunda fortsätter imorgon.


Here I go, scream my lungs out

Skrivet den 2011-09-19 @ 20:34:45

4 days left. Nedräkning pågår.
Har dolat på med pappersarbete mest hela dagen, hunnit fota en arbetsam vaktmästare springandes runt runt runt, jag tror han förlorade förståndet där en stund, någon kom också på idén att ha picknick, vilket jag tyckte var otroligt korkat om man vill ha hela teamet friskt för inte är det varmt och vindstilla ute nu inte.
Imorgon får jag en familj (dysfunctional as hell) som jag har fototillgång till då vi ska ljussätta och få saker att bli fina som egentligen inte är sådär superfina.
Jag ska försöka hitta mig något att stoppa i mig, känner mig kreativ så ska lyckas hitta på en ny konstig rätt som förhoppningsvis kan vara god, jag får se vad kylen har att erbjuda.


Disenchanted

Skrivet den 2011-09-18 @ 19:47:55

Jag tog en sväng med bilen efter att jag stängt, allting ekade tomt, tomma gröna gräsytor så långt mina ögon kunde se, 5 dagar kvar nu, "efterproduktion, avrustning" jag vet inte riktigt vad man kallar det här, men det är väl något liknande.
Nu återstår bara det och ett beslut om det blir ett tredje och sista år eller om det får räcka nu, jag känner att jag skulle haft en vit och röd jävul som diskuterade detta runt mitt huvud så att jag enklare kunda förutse för- och nackdelarna. Jag kommer inte dra upp dem här för listan kan göras alltför lång åt båda håll.
Kvällen ska avslutas under ett varmt täcke och världens bästa dramafilm, yea I will be sad.

Well I was there on the day
They sold the cause for the queen
And when the lights all went out
We watched our lives on the screen
I hate the ending myself
But it started with an alright scene


The thoughts from yesterday forgotten

Skrivet den 2011-09-17 @ 19:11:42

Jag hinner knappt komma hem från min senaste utflykt till det vackra landskapet i norr, älvmynningr, höstbjörkar, fjäll och annat innan vardagsångesten och allt det man lämnade när man åkte kommer slående tillbaka, gräva ner sig ute på gården känns väldigt aktuellt såhär i höstkylan.
Någonstans i allt vemod och helvete är jag ändå rätt glad att jag är hemma, sista resan är gjord, visst jag kommer sakna det, men det kanske blir en festtripp dit upp istället för jobb, sen kommer ju en höst nästa år då jag säkert kommer att göra om allt igen, imorgon återgår jag till vardagsjobbet för ett sista 6dagars pass, sen blir det ledigt "officiellt" men då lär jag börja arbeta med mina egna saker, de som värmer och får mig på bättre humör....sålänge jag inte ska gå in i mina dystra karaktärer och känna det som de känner, då lär det bli en kall och mörk höst och vinter.
Jag behöver fler äventyr just nu, åka bort någonstans och bara göra allmänt dumma saker.


Adventure diary: Part 9 - Autumn/Winter 2009

Skrivet den 2011-09-14 @ 20:29:08

Oktober


November


December


What I do


The beginning of autumn

Skrivet den 2011-09-14 @ 19:53:15

Nu har alla varma vindar pustat bort, kvar är kylan, regnet, mörkret. Hösten är verkligen här nu, löven har börjat falla, kvar ekar tomma björkar, vinden viner genom kläder och sommarjackor stoppas undan. Det gröna har bytts ut mot röda och gula löv de få som hänger kvar för att snart också falla till marken, snart kommer snön och vintern lägga sig tätt runtomkring. I samma skede så börjar jag själv att leva, fyllas med tankar, fyllas av värme och välbehag, lämna sommaren bakom mig med minnen som jag ser tillbaka på med ett leende.
Jag har hunnit se vän efter vän försvinna till sitt eget krypin, där de ska tillbringa de mörka månaderna långt från den plats jag kommer att befinna mig på, jag kommer sällan att dra referenser från dem, bara nudda vid vad de gjort och sagt när bläcket går varmt i min lilla arbetsbod, där jag skriver och skapar historier om människor som inte finns även om jag har en önskan att en vacker dag träffa dem alla och hoppas att jag kan lära dem något så mycket som de lärt mig.


The funeral of hearts

Skrivet den 2011-09-13 @ 21:35:01

Jag har många gånger haft igång HIM, slölyssnat utan att riktigt lägga märke till texterna, för cirka 2 år sedan så upptäckte jag låten wings of a butterfly och blev helt förälskad i den, nu har de slagit till igen, denna gång med The Funeral of hearts. Jag tror det bara är finnar som kan i ångest och sitt vemod få dessa låtar att låta så vackra, ord som hade fått vilket fjortisemoband att sukta efter men när det görs med en övertygande mogenhet som skiljer sig långt ifrån vad emo heter så blir det en helt annan sak, vackra strofer om hjärtats alla sorger.

Love's the Funeral Of Hearts
and an ode for cruelty,
When angels cry blood
on flowers of evil in bloom



På tal om helt andra saker har livat yrat på i vanlig ordning, på jobbet, sen hem, sen ut i ett lätt duggande, regnovädret som öste ner passade perfekt på att upphöra då jag skulle ta mig hem med en testtavla, Karma likes me somedays.
Satt på jobbet och fick fina epiphanys mest hela dagen om allt möjligt som hör till. Det slutade med en big bang och en liten *giggle* och ett par hundra "oh lord".
Nu låta natten passera, jag lär sitta klistrad vid tvn och äntligen ta mig an årets mörkeräventyr, för att sedan vakna upp och då bestämma mig om jag ska ta bussen norrut senare på kvällen eller vänta till morgonen efter.


Abnegation

Skrivet den 2011-09-13 @ 00:11:25

Slår lite lätt ett B för att sakta gå över till ett A följt av D och G, ett par ackord som sakta bygger upp en melodi och en text som sakta formas i mitt huvud, ord för ord, slagen på strängarna blir hårdare ju närmre refrängen jag kommer, jag skriver ner ett par ord men är inte nöjd, deletar dem och skriver ett par nya, nu ser det bättre ut, jag börjar om från början, jag känner att det här kanske fungerar, tills imorgon då jag troligtvis kommer att skriva om dem än en gång.

Sofar:

One Wish

can we pretend
just for another night
until hope has faded
and we stand here alone

can we pretend
just for another second
that life can turn around
before all hope is gone

If you get one wish
would you think of love
If hope will burn out
what will you sacrifice
If you get one wish
would you think of life
If hope will burn out
would you prefer greed

can we pretend
that life as we live it
has the eternal meaning
of not become forgotten

can we pretend
just for a moment
that this night
keeps going on forever


Reroute to remain

Skrivet den 2011-09-12 @ 19:51:14

Nedkommen i vardagslunken igen, åter tillbaka vid havet, regnet har duggat tätt hela dagen, inget sånt där mysigt spöregn som smattrar mot rutorna utan mer höstäckelregnet som bara är ivägen litegrann.
Har vart väldigt effektiv idag, med det menas att supporten jag ringt för alla stående problem vi haft med bokningssystemet i sommar har svarat väldigt omgående, så vi har fixat och donat.
Halva dagen hann gå innan jag ens upptäckte att jag inte ens slagit på radion, jag satt i och för sig djupt i tankebanor som jag inte riktigt förstår, eller jag förstår dem, då jag vet vad jag tänker men jag har ungefär 100 frågeställningar som ingen kan ge mig svar på, inte ens jag, vilket är väldigt förvirrande.
Nog om det, 12 dagar kvar av snusandet, sen ska det väck en sista gång, då blir det att låsa in sig och inte tänka för tankarna blir än mer starkare utan lugnande medel som nikotin.


Tones of home

Skrivet den 2011-09-11 @ 23:56:53

Efter en helg gränsandes till polcirkeln har jag nu återvänt hem, sova i min egen säng, sen är det dags att vakna, vandra tillbaka till vardagen för att senare i veckan göra om samma resa igen. Nu är det nära slutet, sen blir det semester åtminstone en vecka för att sen yra runt med annat.
Det var rätt skönt att komma upp denna gång, eftersom det spenderades så mycket tid förra året så hade jag rätt stor koll på de nya aspiranterna, villiga att lära som vanligt, inspelningsplaner, budgetar, finansieringskalkyler och en massa filmprat plöjde vi igenom, vi hann även med att se en väldigt väldigt usel film om filmskapande, där lärde vi oss hur man felproducerar och felcastar folk.
Jag var dock ej ensam på denna resa, hade med mig en vän på sms mest hela helgen, det uppskattades när mörkret kom och lektionerna var över, men ändå mest på bussen, en vacker dag ska jag fråga busschauffören vilket svart hål vi kör genom efter luleå då det verkligen tar 2 timmar därifrån och 8 mil norröver.
Vi vet alla vilket ämne som jag håller på snubbla in på men jag ska låta det vara denna gång...I did not break the smsrules, someone else did!
Nu ska jag laga mig någon sorts middag för att sen sjunka ner i soffan till någon slags film, vad det blir återstår att se.


Shades of truth

Skrivet den 2011-09-09 @ 08:48:26

Jag vaknar ännu en morgon, drar mig sakta från att falla in i sömn igen, jag tittar på klockan och ser att det nu är dags. Vandra till jobbet, slå ihjäl ett par timmar på att göra ingenting, en väntan på något som aldrig kommer, en väntan på någonting mera.
Livet går i cirklar, ibland en god, ibland en ond, jag föredrar det första men just nu är jag inspirad i den senare, jag har försökt hitta en väg ut men mörkret omkring ligger stilla med betongväggar som ej går att slå sig igenom.
Det enda ljus jag ser, är från blixten som slår ner bredvid mig lite då och då, tystheten är det som får mig att krypa ihop, tystheten är det som får mig att vandra in i någon annan värld där saker och ting inte riktigt är som de ska.

Ibland hittar man en gammal låttext man lyssnat på som ung som än idag passar väl in på hur tankarna spretar en söndagförmiddag.

Komedi

Jag trodde att jag lärt av gamla misstag
att inget längre får mig ur balans
Det brände till i lördags kväll och ljusen slocknade med en smäll
jag vaknade av att klockan slog för bön

Samma gamla komedi, samma falska hyckleri
Jag slog huvudet in i väggen gång på gång
Det for pengar hit och dit fyllde själen full med sprit
Vägen hem blev lång

Vi fann varandra mitt i all förvirring
Jag famlade i dimman efter nåt
Du var vacker, jag var kärlekskrank rödögd, trött och nästan pank,
vi var Romeo och Julia en minut

Samma gamla komedi, samma falska hyckleri
Jag slog huvudet in i väggen gång på gång
Det for pengar hit och dit fyllde själen full med sprit
Vägen hem blev lång

Jag borde ha stannat hemma
Och putsat min gitarr
Skrivit nya sånger
Vaknat hel och stark

Må gudarna ha översyn med en som ramlat överstyr
Jag ville inget illa med det här
Jag dricker aldrig mer sprit,
jag vilar, äter apelsin och skyddar mej mot laster och begär

Samma gamla komedi, samma falska hyckleri
Jag slog huvudet in i väggen gång på gång
Det for pengar hit och dit fyllde själen full med sprit
Vägen hem blev lång

-
Tuk Tuk Rally


The feel good drag

Skrivet den 2011-09-07 @ 21:21:14

Ännu en gång har julen slagit till tidigt....



Större än väntat, inväntar något att ställa den på:



Så var bordet på plats, nu saknas bara innehållet och pappersmataren:



Vi fyller på med lite färg:



.....my precious.....


The aftermath

Skrivet den 2011-09-07 @ 09:37:23

00.00 Editing photos
01.00 Writing another page
02.00 Watching some sad Castle episode
03.00 Another Castle episode, trying hard to sleep
04.00 Minds going 200 mph
04.45 Finally some sleep
06.10 I am tired
09.30 I am still tired
10.58 Karma work in mysterious ways
16.05 I should've negotiated the other way around
19.40 Home
22.35 More Castle
23.59 Writing another page


Coming back down

Skrivet den 2011-09-06 @ 22:39:58

Down in the dirt, with your blood on my hands...En lågsäsong känns aktuell då jag kladdat ner alltför mycket här istället för att lämna det på papper där det skulle kunna göra nytta, så drar ner en del här och återgår mer till Creator's Den Den har ju som legat och rostat lite för länge som det är.


The storm is coming

Skrivet den 2011-09-06 @ 17:56:24

Jag vet inte riktigt om jag har kul med min kamera eller om jag är riktigt uttråkad på jobbet, jag hade tänkt ta mig ut och fota men av någon anledning bestämde sig vädergudarna för en mindre storm idag, så måste snart ut, men blir nog om en timme eller så då jag stängt.
Kontorskul kan vi kalla detta:





I'm not ok - I promise

Skrivet den 2011-09-05 @ 22:30:30

Och då var vi bara 1.5, den andra är så liten så ja hon får vara en 0.5a idag. Jag skulle kunna dra Peyton referenser men jag låter bli, det blir lite väl mycket emo då.
Men som sagt, idag var det otid för den sista av UBM-kollektivet att sluta (ye I know, I made an own name for you), den jag någonstans umgåtts med mest denna sommar, typ detta år, hon skrev själv att hon ej har någon aning om vad vi pratat om och jag har då fan ingen större koll förutom Pooh nu de sista dagarna. Det betyder också att sommaren verkligen är över och vad kommer jag att komma ihåg som kan präntas ned i en blogg? Jag vet inte riktigt, I hate goodbyes, yes I still do. Men minnen var det, har som vart på temat i två veckor nu...wonder why. Jag kommer inte minnas vår minttukväll, jag kommer minnas arbetsdagen efter, jag kommer minnas våran repafest, that was so awesome, I will remember random texting day and night about nothing and everything all at once, it's been fun, it's been sad, it's been kind of awesome.


"Sometimes,' said Pooh, 'the smallest things take up the most room in your heart." - Winnie the Pooh


HDR - high dynamic range

Skrivet den 2011-09-05 @ 19:23:15

Det var ett par år sedan jag lekte med hdr bilder, men gjorde en nu då jag hittade lite olika exponeringar av samma bild, här är lite olika zoomresultat.



Just a face in the crowd

Skrivet den 2011-09-05 @ 11:25:35

Måndag, en sista ledig dag, fortfarande sliten från lördagens bravader. Jag gillar att man söndagmorgon får tre samtal med frågan "var är du?", då är det skönt att titta upp och inse att man är hemma. Synd bara att man var tvungen slita sig upp och ta sig till jobbet, jag tror sällen jag vart så ineffektiv på 8 timmar som igår.
Sista dagen med ekorren, hon satt mest och fnissade åt mina "oh lord" som jag nog nötte ut ganska omgående, farligt med twistade tankebanor.
Nu är det bara jag och lillfisen kvar, desolation, desolation, desolation säger jag bara, ett fint och väldigt passande ord, tonerna från Serena Ryder kommer ur högtalarna och påpassligt passar den stämningen in just nu.
Jag håller också just nu på att skriva ett brev, jag har ungefär skrivit ingenting ännu, it will end up with the pooh.


Crawling in the dark

Skrivet den 2011-09-03 @ 15:43:02

Hittade en akustisk version av denna låt (topic*), lär passa alldeles utmärkt ikväll även om dimman är ett mer passande ord än mörkret. Nykteristandet får gå på pause, det fuckades i och för sig upp för två veckor sedan, no need for exploring the subject further.
Men ledig som tidigare nämnts och kan väl såhär på höstkanten ta mig en svängom med en virreflaska, se mörkret komma, kräla omkring och bara allmänt rensa tankarna, umgås med gamla vänner, äta middag och yra ut i stadsnatten.
Ska även komma ihåg #drunkenrules och #nosmsclub ikväll, men någonstans känns det så avlägset nu om man inte hittar instadroppen som förra veckan men tvivlar starkt.

Memories are shadows, echo the pain
A million of stories, faces i'll never see again


Adventure diary: Part 8 - Rhodes part 1

Skrivet den 2011-09-03 @ 14:29:16







Paperthin hymn

Skrivet den 2011-09-02 @ 19:26:47

Ledig imorgon, ledig måndag, sen ledig 24 september, en intressant månad framför mig, jag gillar det starkt. Yra runt vid havet på veckorna (+ jag fick tillåtelse att köpa in en fin skrivare för foton och affischer idag, det uppskattas alltid, som ett barn på julafton ungefär). Sen åka norröver på helgerna och hjälpa producentelever på vägen till att bli stora dynamiska producentnamn om ett par år, två av de bästa jobben man kan ha samtidigt, inte illa.
Här kommer en bild som jag säkert kommer att ta en exakt ny version av även i år: