Black

Skrivet den 2012-03-29 @ 17:10:31

And now my bitter hands
Cradle broken glass
Of what was everything
All the pictures had
All been washed in black
Tattooed everything
All the love gone bad
Turned my world to black
Tattooed all I see
All that I am
All I'll be


Who has to know?

Skrivet den 2012-03-22 @ 18:28:18

Frukt, kaffe, nutrilett, frukt, soppa, frukt, sömn, dag in och dag ut hade jag tänkt mig nu framöver. 4 dagar har gått, fungerar fint, det slår lite slint ibland men det tar sig. PWn började även om idag, ska bli skönt, får se hur de kommer passa in till veckan då utbildningen börjar.

I'll keep you my dirty little secret.


Gone but not forgotten

Skrivet den 2012-03-19 @ 11:39:11

Ett par serietips som bara fick en säsong på andra sidan atlanten och aldrig såg dagens ljus i Sverige.

Life on mars:


Day Break:


Saved:


The Mountain:


John Doe:


Love Monkey:


Traveler:



Tilt:
http://www.imdb.com/title/tt0428174/

Eyes:
http://www.imdb.com/title/tt0419323/


My, My, Hey, Hey

Skrivet den 2012-03-16 @ 14:43:17

最終的には怪物から自由であるあなたが仕事の最後の2週間入れとは言えませんでしたが、それはだと私は一週間の自由私を取得し、研究への参加新たな化合物を取って、うまくいけば私のスタートを取得いずれかが必要とされる知の、広告、バンの購入にお金を投げることができる独自の貢献人生はがいいくそー、遊ぶそれが何であるか生命である。あなたが使用していない場合は、半遅延し、すべては赤ん坊いや右端にある不確実性の、自分の改善に何が起こるか時間になります


25 days of hell

Skrivet den 2012-03-02 @ 17:18:29

Dag 1:
Det har gått ett par timmar nu, sitter och sipprar i mig kaffe konstant, jag är redan på kanna 2, händerna slingrar sig som bort från vart jag vill att de ska, så det har börjat lite lätt, imorgon blir det tyngre.

Dag 2:
Snuuuuuuuuus, ge mig snus, jag skakar, jag är andfådd, jag kan inte tänka.

Dag 3:
Jag skakar, jag kan knappt röra mig, inatt blev det 18 timmars sömn, jag vill bara sova mig igenom detta helvete, kaffet är slut, som jag köpte igår.

Dag 5:
Min tankeverksamhet är satt på pause, snus har uppfyllt hela min tankebana, jag behöver snus, jag fuskar nu med nikotin och tobaksfri men vafan hjälper det?

Dag 9:
Fortfarande detta sug, det går inte tänka klart, skakningarna och nervsammanbrotten har minskat en aning, varannan minut nu bara.

Dag 14:
Idag är tanken bara, jag ska klara det, jag ska fan det, men fy fan vad jag ångrar mig.

Dag 18:
Det går lite enklare nu, det värst efter maten, efter kaffet, efter någonting man ätit, druckit eller gjort, jag saknar snusen i duschen, vid datorn, vid tvn, I köket, i hallen, när jag är ute och går, när jag fotar, när jag åker buss.

Dag 21:
4 Dagar kvar innan det blir enklare, 4e gången jag är här, 3 gånger jag klarar mig längre än en månad, då kortaste var 3 månader innan rökningen tog fart.

Dag 25:
Äntligen, nu ser jag ljuset, nu blir det enklare, nu är det enstaka anfall per dag, inte riktiga dygnsanfall som tidigare.









Dag 34: Första ciggen.